Star Trek  

Posted by hako in

star trek izle

Tür : Dram - Bilim Kurgu - Aksiyon

Gösterim Tarihi : 8 Mayıs 2009

Yönetmen : J.J. Abrams

Yapım : 2008 - ABD

Oyuncular :

Chris Pine (Kirk) , Zachary Quinto (Spock) , Eric Bana (Nero) , Simon Pegg ( Scotty) , Winona Ryder (Amanda Grayson) , Zoe Saldana (Nyota Uhura)

Bugüne kadar yapılmış en gelişkin uzay gemisi Atılgan’ın mürettebatının gençlik yıllarındaki ilk tanışma günlerinin inanılmaz öyküsünü anlatan “Star Trek” ile tüm zamanların en büyük macerasına hazır olun. Henüz çaylak günlerini yaşayan mürettebatımız, aksiyon, komedi ve kozmik tehlikelerle dolu bir yolculukta; insanoğlundan intikam alma misyonunu yüklenmiş şeytani güçleri durdurmanın çaresini bulmaya çalışacaklar.

Galaksinin kaderi iki sıkı rakibin elindedir. Bir tarafta Iowa’daki çiftlikte doğup büyümüş, serseri ruhlu, heyecan ve macera arayan genç James T. Kirk (Chris Pine); diğer tarafta ise her türlü duygusallığı reddeden mantık bazlı bir toplumda yetişmiş olan Spock (Zachary Quinto) vardır. Daha önce hiç gidilmemiş, hayal bile edilemeyen tehlikelerle dolu yolculukta mürettebatı yönetebilmek, ikisi arasında oluşacak sıradışı ama güçlü dostluğa bağlıdır











0 yorum

Yorum Gönder

2

Film kategorisi

Categories